Workshops

Wilt u tijdens uw vakantie genieten van het prachtige Andalusië, maar ook iets leren? Er bestaat een groot aanbod van verschillende workshops in deze mooie regio in Spanje.

Beeldhouwen

– Workshops beeldhouwen in hout en steen, schilderen, fotografie, theatersport, schrijven, hoeden maken en stem & beweging. Creatieve workshops op enkele meters van de Middellandse Zee! Middenin een beschermd natuurgebied, Cabo de Gata, in Andalusië, waar geen massa-toerisme en hoogbouw is. Cabo de Gata heeft de meeste zonuren én de minste neerslag van Europa. Een bijzondere plek aan de kust; grillige natuur, kleine baaien, rust en stilte. Inspiratie alom!

Tapasworkshop

– Of je nu graag een vis, vlees, tapas, broodbakken, wijn of olijfolie workshop in Andalusië wil doen, het kan allemaal bij Casa Paco.

Fotografie

– Heb je een spiegelreflexcamera en wil je graag meer leren op het gebied van fotografie? Andalusië is daarvoor een prachtige en zeer geschikte regio. Voor meer informatie zie SNP.

Schilderen

– In het geval dat je erg van schilderen houdt en je dit graag wil verbeteren in het prachtige Andalusië, dan is deze schilderworkshop zeker een aanrader. Voor meer informatie zie Schilderen in Andalucia.

Comments are closed.