Workshops

Wilt u tijdens uw vakantie genieten van het prachtige Andalusië, maar ook iets leren? Er bestaat een groot aanbod van verschillende workshops in deze mooie regio in Spanje.

workshops

Beeldhouwen

– Gedurende de keramiekcursus maakt u niet alleen kennis met klei, maar ook leert u hoe de Raku-stooktechniek werkt en uiteindelijk kunt u kijken of uw keramieke ontwerp goed is voor verkoop tijdens een expositie in de tuin. Voor meer informatie zie keramiek workshop van Jan Moonen.
– Bent u op zoek naar een workshop in Andalusië waar u alles leert omtrent het werken met klei. Klei kneden, draaischijf en beschilderen zijn onderdelen van deze workshop. Voor meer informatie zie keramiekworkshop bij Taller Hidalgo.
– Workshops beeldhouwen in hout en steen-schilderen-fotografie-theatersport-schrijven-hoeden maken-stem & beweging
Creatieve workshops op enkele meters van de Middellandse Zee! Middenin een beschermd natuurgebied, Cabo de Gata, in Andalusië, waar geen massa-toerisme en hoogbouw is. Cabo de Gata heeft de meeste zonuren én de minste neerslag van Europa. Een bijzondere plek aan de kust; grillige natuur, kleine baaien, rust en stilte. Inspiratie alom!

Tapasworkshop

– Of u nu graag een vis, vlees, tapas, broodbakken, wijn of olijfolie workshop in Andalusië wil doen, het kan allemaal bij Casa Paco.
– Tijdens deze tapasworkshop, leert u tapas maken, gaat u inkopen doen op de locale markt, proeft u vele lekkernijen en ook wordt er aandacht besteed aan decoratie. Voor meer informatie zie ontspanje.

Fotografie

– Heeft u een spiegelreflexcamera en wilt u graag meer leren op het gebied van fotografie? Andalusië is daarvoor een prachtige en zeer geschikte regio. Voor meer informatie zie SNP.
– Of u nu een beginnend of gevorderd fotograaf bent, bij Vincent de Vries kunt u terecht voor een leerzame, maar ook leuke workshop. Voor meer informatie zie Ontspanje.

fotografie

Schilderen

– In het geval dat u erg van schilderen houdt en u dit graag zou willen verbeteren in het prachtige Andalusië, dan is deze schilderworkshop zeker een aanrader. Voor meer informatie zie Schilderen in Andalucia.
– Tijdens de workshop Verkennend Schilderen leert u niet alleen veel over de diverse technieken en materialen, ook is er natuurlijk genoeg ruimte om te ontspannen. Voor meer informatie zie Ontspanje.

schilderen

Comments are closed.