Wandelroute Granada Centrum

Wandelroute Granada Centrum

5
(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €7,50

Granada, een geweldige en verrassende stad vol historie, cultuur en gastronomie! Grandioos Granada heeft een leuke wandelroute door het centrum van Granada opgesteld. Hiermee ontdek je alle aspecten van deze bijzondere stad. Kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk heeft de higlights en monumenten beschreven waardoor je de stad nog beter begrijpt en ontdekt. Je stopt tijdens de route bij de highlights, gezellige terrassen, lekkere tapasbars en nog veel meer! Ook krijg je bij de Wandelroute Granada Centrum een Tapasroute. Je loopt zo zelf langs gezellige barretjes waar je heerlijk kan genieten van wat de keuken van het zuiden je te bieden heeft!

€7,50 (inclusief 21% BTW)
Na betaling kan je de wandelroute direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de wandelroute!
Let op, met overboeking duurt het 1-2 werkdagen voordat de betaling voltooid is en je de wandelroute binnen krijgt.

Kijk hier voor een gratis preview van de Wandelroute Granada Centrum.

Familie Visser

09 februari 16

Dit was voor ons als gezin een fijne manier om de stad te verkennen. Aan de kinderen vertelden we af en toe wat leuks onderweg of we vroegen ze om mee te helpen om de route te volgen. En de tapasroute viel ook erg in de smaak.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1