Schilderen in Andalusië

Lijkt het je leuk om te gaan schilderen in Andalusië? Op Andalusië Spanje vind je meer informatie over onder andere schilder workshops, schilder vakanties, schilder cursussen en ook vindt u hier een aantal handige tips.

Algemeen

Of je nu een beginner bent en totaal geen kennis van schilderen hebt en het gewoon graag eens wil proberen of dat je al ervaring met schilderen hebt, Andalusië is in ieder geval een mooie locatie om te schilderen. De regio Andalusië in Spanje biedt een enorme variëteit aan landschap, van prachtige stranden tot besneeuwde bergen, van rotsachtige kleine witte dorpjes tot indrukwekkende paleizen zoals bijvoorbeeld het Alhambra en zoveel meer.

Schilder workshops

Er bestaat een groot aanbod van schilder cursussen in Andalusië. Hieronder vind je een overzicht met verschillende mogelijkheden:

Schilderen in Andalusië

Bij schilderen in Andalusië kun je terecht voor een 5-daagse schildercursus in Andalusië. Er is een minimaal aantal deelnemers van 2 personen en een maximaal aantal deelnemers van 10 personen. De prijs van 740 euro is inclusief: 5 dagen schilder workshop, 6 overnachtingen met ontbijt, een lunch, een tapas avond, schildersezel (om te gebruiken tijdens de workshop) en begeleiding. Voor meer informatie zie Schilderen in Andalucia.

Tips

– Er worden veel schilder workshops in Andalusië aangeboden. Daarom is het handig om voordat je een schilder workshop boekt, eerst de verschillende mogelijkheden te vergelijken op onder andere: duur, prijs, locatie, maximaal aantal cursisten, materiaal ter beschikking, portfolio/cv van de docent/docenten etc.
– Ervaring of geen ervaringen, je kan altijd op schilder vakantie!