Vakantie in Andalusië met kinderen

Voor een zorgeloze vakantie met het gezin is het belangrijk dat de accommodatie kindvriendelijk is. Het moet volledig zijn uitgerust zodat je snel een lekkere maaltijd op tafel kunt zetten, een fijne slaapkamer en badkamer hebt en als het even kan natuurlijk een zwembad. Bij La Casita zijn ze gespecialiseerd in kindvriendelijke vakantiewoningen. Bovendien hebben alle huizen van La Casita een zwembad. Op de parken is het zwembad uiteraard gedeeld, bij de prive villa’s is het zwembad privé. Voor wie graag het comfort heeft van een vakantiehuis, maar ook op zoek is naar het sociale van een kleinschalig vakantiepark, biedt La Casita een tweetal leuke vakantieparken. Die ook geschikt zijn voor de allerkleinsten. Op deze parken maken oudere kinderen snel vriendjes met wie ze samen kunnen spelen en zwemmen.

Persoonlijke service vooraf en op locatie

Het is belangrijk dat je je welkom voelt en dat de accommodatie zo goed mogelijk is afgestemd op de wensen van jouw gezin. Omdat La Casita in alle huizen haar eigen gastheer/vrouw heeft gaan ze zelfs nog iets verder. Wanneer je speciale verzoeken hebt of bijvoorbeeld een bijzonder kinderfeestje wilt houden dan kan dat. Ze zorgen daar persoonlijk voor! Wat ook heel prettig en bovendien bijzonder kindvriendelijk is, is dat onze beheerders gewoon Nederlands spreken. Alle vragen over het huis en de omgeving kun je in het Nederlands stellen en het hele gezin heeft het gelijk begrepen.

Laat je eens lekker verzorgen

Heb je het door het jaar heen al druk genoeg met zorgen voor de kinderen? La Casita biedt ook de mogelijkheid om je vakantie all inclusive Spanje door te brengen. Van het ontbijt tot het diner en alles daar tussenin wordt verzorgd. Bovendien houden ze rekening met je persoonlijke wensen en voorkeuren. Het is ook mogelijk om niet volledig all inclusive te nemen maar om bijvoorbeeld alleen voor het ontbijt te kiezen. Op die manier sta je zorgeloos op en kunnen jullie later op de dag genieten van de heerlijke restaurants en bars in de regio, of zelf een lunchpakket maken voor het gezin en meenemen tijdens een wandeling.

Wel ontspanning, geen verveling

Hoe leuk de vakantiehuizen van La Casita ook zijn, tijdens een kindervakantie trek je er op uit. In dit deel van Andalusië hoef je je geen moment te vervelen. De badplaatsen en het strand zijn fantastisch, maar ook de witte dorpjes in de bergen zijn geweldig om door te struinen en van alles te ontdekken. Vergeet tijdens je vakantie Malaga niet. Vanaf het Moorse kasteel ‘het Alcazaba’ heb je een prachtig uitzicht over de stad en de kinderen voelen zich gegarandeerd een stoere ridder of mooie prinses.

Als je aan de drukte wilt ontsnappen, zijn de turquoise blauwe meren van het merengebied rond Ardales een perfecte plek om te klauteren en af te koelen in het water. Eenmaal terug bij je vakantiehuis kunnen de kinderen hun energie weer kwijt bij het zwembad en proost jij op een geslaagde dag en de dagen die nog volgen.