Bruiloft of huwelijksreis

Wil je op een speciale, schitterende locatie in Spanje trouwen? Dan is sprookjesachtig Andalusië echt de aangewezen plek om in alle rust, onder de stralende zon, elkaar het ja-woord te geven. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent het organiseren van je bruiloft in deze prachtige regio in Spanje.

Sprookjesachtig Andalusië

In het geval dat je graag in Spanje wil trouwen, dan is Andalusië een uitermate geschikte regio op vele vlakken. Tijdens een bruiloft is één lastige factor altijd het weer. Indien het mooi weer is, wil je de bruiloft het liefst zoveel mogelijk buiten laten plaatsvinden, maar indien het koud en regenachtig is natuurlijk binnen. De regio Andalusië beschikt over de meeste zonuren van Spanje, waardoor je ook buiten de zomer grote kans hebt om zeer goed weer tijdens je bruiloft te hebben. In Andalusië staan veel traditionele finca’s met prachtige patios en grote tropische tuinen. In sommige zitten hotels gehuisvest waardoor deze sprookjesachtige locaties kunnen zijn voor je trouwerij. Andalusië staat bekend om haar flamenco, heerlijke gerechten, prachtige paarden, tropische planten, azuurblauwe zee, vriendelijke mensen en langgestrekte stranden.

Weddingplanner

Om één van de mooiste dagen van je leven goed te laten verlopen kun je kiezen voor een bedrijf dat je bruiloft organiseert. Dit neemt veel onrust weg en vaak beschikken deze bedrijven al over de nodige contacten met prachtige locaties, voor schitterende bruidstaarten, goede cateraars en nog veel meer.
Een bedrijf die je graag helpt bij het organiseren van je bruiloft in Andalusië is Tarifa events. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Tarifa events.

Huwelijksreis

Als je  in de regio Andalusië trouwt, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld direct na de bruiloft op huwelijksreis te gaan in deze prachtige regio. Om een zo relaxt gevoel te hebben tijdens de bruiloft, kun je mooie huwelijksreis door een professionele organisatie laten organiseren.

Op Vida Rustica vind je een groot aanbod van verschillende typen droomaccommodaties, waaronder romantische huisjes voor 2 personen, maar ook familiewoningen en landhuizen. Uitermate geschikt, als je gaat trouwen in Andalusië en vervolgens een fantastische huwelijksreis maakt.
Ook TUI biedt een aantrekkelijke rondreis door Andalusië aan. Voor meer informatie zie TUI.

Juridisch

Vergeet niet dat wanneer je officieel wil trouwen in Spanje, je al twee jaar ingeschreven dient te staan in Spanje. Omdat dit vaak niet het geval is, kan alleen de ceremonie plaatsvinden en het officiële gedeelte in Nederland. Maar met een sprookjesachtig decor als Andalusië komt een bijzondere ceremonie helemaal goed!

Trouwen in andere delen van Spanje

Misschien is Andalusië niet helemaal iets voor jou. Vooral in de zomermaanden kan het hier ontzettend heet worden. Een idee is dan, wanneer je in de zomer wil trouwen, de bruiloft/huwelijksreis te verplaatsen naar een ander deel van Spanje. Ibiza is bijvoorbeeld een populaire romantische bestemming. Idyllische baaitjes, prachtige zandstranden (ziet u het al voor u? Trouwen op het strand…), geweldige cateraars en nog veel meer. Denk je erover om te trouwen op Ibiza? Neem dan contact op met de weddingplanners van Idyllisch Ibiza.