Shoppen in Marbella

Marbella is de mondaine badplaats in Andalusië van de rich& famous. Marbella ligt aan de Middellandse Zee en beschikt over één van de hipste jachthavens van Europa: Puerto Banus. Hier is het shoppen, shoppen en nog een shoppen! Alle mooie modemerken zijn hier gevestigd en je kijkt je ogen uit bij het struinen over de boulevard. Crisis is hier niet aan de orde en men geniet hier volop van het leven!

Marbella

Marbella ligt op ruim twee uur vliegen vanuit Amsterdam. Je landt op Malaga en vanuit daar is het ongeveer een uur rijden naar Marbella. Binnen no time belandt je in een compleet andere wereld. Daarnaast is het weer in Marbella altijd zonnig, met temperaturen gemiddeld rond de 18 graden. Mensen die gek zijn op sporten kunnen hier hun hart ophalen. Denk aan golfen en watersporten, in Marbella zijn de faciliteiten op dit gebied erg uitgebreid. Verder kan je goed eten, uitgaan en natuurlijk shoppen! Dat laatste is een must, zeker als je een grote fan bent van designer labels op het gebied van mode en fashion. Deze high- end designer merken zijn gevestigd langs de haven van Marbella: Puerto Banus.

Puerto Banus

Langs de jachthaven van Puerto Banus kom je de meest luxe merken tegen op het gebied van mode en fashion. Denk aan labels als Bottega Veneta, Louis Vuitton en Missoni. Shop till you drop is hier zeker aan de order! Tip: in de zomer rond juli begint de sale hier. Dus designer fashion scoren met een fikse korting? Dan zijn juli en augustus dé perfecte maanden voor een bezoek aan deze badplaats.
Ook fashionista’s die gek zijn op mooie schoenen kunnen terecht in Puerto Banus. Denk aan labels als Jimmy Choo en Roberto Botticelli. Ook zijn er voldoende winkels die meerdere merken onder één dak verkopen. Deze boetieks liggen rondom de haven van Puerto Banus.

Zomerse avondmarkt

Een tip is daarnaast ook de zomerse avondmarkt op het grote plein van Marbella. Herkenningspunt is McDonalds. Hier kan je leuke hebbedingetjes, schoenen en fashion voor weinig op de kop tikken. Een echte aanrader!