Rondreis Andalusië Gids

Rondreis Andalusië Gids

5
(2 klantenreviews)
Terug naar overzicht €9,50

Om ervoor te zorgen dat jij tijdens je rondreis door het prachtige zuid Spanje niks hoeft te missen is deze reisgids in het leven geroepen. Gebaseerd op eigen ervaringen kunnen wij jou vertellen waar de mooiste onontdekte spots verscholen liggen, waar je het aller lekkerst kunt eten en welke tradities je niet mag missen. Deze gids is perfect om mee te nemen en staat vol met tips, tops, handige informatie, reistips en maakt jouw Andalusië-ervaring compleet!

€ 9,50 (inclusief 21% BTW)
206 pagina’s in PDF
Kijk hier voor een gratis preview van de Rondreis Andalusië Gids!

Karen

12 mei 17

Woow zie er geweldig uit, hebben we 2 weken geleden ook gedaan, was een top vakantie! Dan voor deze leuke gids, ... zonder hadden we het niet gekund

Jess en Tygo

05 januari 16

Het blijft echt één van onze lievelings regio´s in Spanje, en wie weet kunnen we er op een dag nog eens gaan wonen. Ondanks dat we al vaker een rondreis hebben gemaakt door Andalusië hebben we toch weer veel nieuwe plekken ontdekt. Gibraltar heeft ons erg verrast en wat is Ronda sprookjesachtig. Voor ons waren de tips qua hotels ook heel handig en op het moment dat we op een plek aankwamen dronken we in een gezellige tapasbar een ´vino´ en boekten we direct een hotel voor onze volgende bestemming. Vooral de leuke feiten en bijzondere verhalen waren hebben we met veel plezier gelezen. Kortom, wij vonden deze rondreis enorm de moeite waard.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1