Waterpretparken

Andalusië is een van de meest aantrekkelijke toeristische regio’s van Spanje. Het vrijwel constante warme weer tussen april en oktober is daar hoofdverantwoordelijk voor. Met name bij gezinnen zijn toeristische plaatsen als Malaga en Torremolinos erg populair. Exact de combinatie van warmte en familievakanties zorgen ervoor dat de regio over liefst dertien waterparken beschikt. Vandaar zetten wij speciaal voor u de leukste waterparken van Andalusië voor u op een rijtje. Bent u klaar voor spetterend waterplezier tijdens uw vakantie in Andalusië? Ontdek dat nu onze drie beste waterparken!

Aqualand Torremolinos

Op tien minuten van het centrum van Torremolinos ligt het spectaculaire Aqualand Torremolinos. Het park staat in het teken van plezier voor de hele familie. Het waterpark beschikt over twaalf spetterende waterglijbanen. Ga van links naar rechts in de ‘Crazy Cones’, gooi de turbo aan in de ‘Twister’ of ga helemaal los in Europa’s hoogste waterglijbaan ‘Kamikaze’ (22 meter hoog). Speciaal voor de kleine kinderen is er een ‘Kidzworld’ met verschillende zwembaden, attracties en rustige glijbanen. Een leuke attractie voor de hele familie is het 1440 m2 grote golfslagzwembad. Helemaal tot rust komen doet u in de grote jacuzzi. Tot slot biedt het park ook nog activiteiten als een 18-holes minigolfbaan aan.

Prijzen:
Volwassenen: €20,50
Kinderen en senioren: €14,50
Schoolklassen: €9,50

Mario park in Roquetas de Mar

Een waterpark van 45.000 m2 op zo’n 800 meter van Playa de las Salinas. Het park ligt tussen de steden Roquetas de Mar en Aguadulce in de regio Malaga en is op een heuvel gebouwd. Alle attracties concentreren zich rondom deze heuvel. In het waterpark zijn een handvol spectaculaire glijbanen. Met afstand de meest spannende is ‘Black Hole’. Een 86 meter lange glijbaan met scherpe bochten en volledig in het donker. Adrenalinejunks moeten ook zeker de ‘Kamikaze’ van twintig meter hoog niet overslaan. Op het park zijn verder zes zwembaden en enkele jacuzzi’s aanwezig. Door het grote, groene oppervlakte kunt u hier verder volledig tot rust komen.

Prijzen:
Volwassenen: €19
Kinderen en senioren: €13

Aqualand Bahia de Cadiz

Onbezorgd waterplezier in de volle zon. Aqualand Bahia de Cadiz biedt hét ultieme zomergevoel. Op het gezellige, gevarieerde park zijn vijf spectculaire waterglijbanen aanwezig. Daagt u uw vrienden uit voor een wedstrijd op de ‘Crazy Race’, beleef de ‘Super Slalom’ of duik naar beneden met de ‘Kamikaze’. Er is van alles mogelijk. Ook voor de kleine kinderen is er een speciaal zwembad met waterattracties en glijbanen. Verder is er een golfslagbad voor de hele familie en een leuke lazy river.

Prijzen:
Volwassenen: €18,50
Kinderen en senioren: €13,50
Schoolklassen: €9,90