Schilderen in Andalusie

Home / Schilderen in Andalusie

Lijkt het u leuk om te gaan schilderen in Andalusië? Op Andalusië Spanje vindt u meer informatie over onder andere schilder workshops, schilder vakanties, schilder cursussen en ook vindt u hier een aantal handige tips.

ALGEMEEN

Of u nu een beginner bent en totaal geen kennis van schilderen heeft en het gewoon graag eens wil proberen of dat u al ervaring met schilderen heeft, Andalusië is in ieder geval een mooie locatie om te schilderen. De regio Andalusië in Spanje biedt een enorme variëteit aan landschap, van prachtige stranden tot besneeuwde bergen, van rotsachtige kleine witte dorpjes tot indrukwekkende paleizen zoals bijvoorbeeld het Alhambra en zoveel meer.

SCHILDER WORKSHOPS

Er bestaat een groot aanbod van schilder cursussen in Andalusië. Hieronder vindt u een overzicht met verschillende mogelijkheden:

SCHILDEREN IN ANDALUCIA

Bij schilderen in Andalucia kunt u terecht voor een 5-daagse schildercursus in Andalusië. Er is een minimaal aantal deelnemers van 2 personen en een maximaal aantal deelnemers van 10 personen. De prijs van 680 euro is inclusief: 5 dagen schilder workshop, 6 overnachtingen met ontbijt, een lunch, een tapas avond, schildersezel (om te gebruiken tijdens de workshop) en begeleiding. Voor meer informatie zie Schilderen in Andalucia.

WORKSHOPS IN ANDALUSIA

De schilder cursus van workshops in Andalusia wordt gegeven in Las Negras een plaats vlakbij Almería. De workshop duurt 5 dagen, dagelijks van ongeveer 09.30 – 13.30 uur. U kan deze schilder cursus voor 1 of voor 2 weken boeken. Houdt u in gedachte dat de prijzen inclusief onder andere: vliegticket, expositie in Nederland, vervoer van uw kunstwerk en meer zijn.

TALLER HIDALGO

Taller Hidalgo is gelegen in Cazalla de la Sierra, ten noorden van Sevilla. U vindt hier niet alleen schilder workshops voor volwassenen, maar ook speciaal voor kinderen. Een schilder workshop kan in het laagseizoen al voor 405 euro worden geboekt inclusief onder andere 7 nachten accommodatie en 5 dagen schilder cursus.

LA BALSA

La Balsa is gelegen in de buurt van Granada. De schilder vakantie kost 395 euro inclusief 5 dagen schilder workshop en 6 overnachtingen (op basis van volpension). Aan het einde van de week wordt het werk geëxposeerd in een dorpje vlakbij gelegen, zodat ook de dorpelingen kunnen kijken wat voor werk er is ontstaan. Voor meer informatie zie La Balsa.

TIPS

– Er worden veel schilder workshops in Andalusië aangeboden. Daarom is het handig om voordat u een schilder workshop boekt, eerst de verschillende mogelijkheden te vergelijken op onder andere: duur, prijs, locatie, maximaal aantal cursisten, materiaal ter beschikking, portfolio/cv van de docent/docenten etc.

– Houdt u in gedachte dat het bij veel schilder vakanties niet uitmaakt als u geen ervaring heeft.